(FOTO) Skupaj obnovimo otroško igrišče

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
24.04.2024 00:00

V podjetju Helios TBLUS se zelo dobro zavedajo svoje odgovornosti do družbe in lokalne skupnosti, kar potrjujejo njihovi številni in raznoliki družbeno odgovorni projekti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igrišče v domžalskem Parku Martina Krpana
Arhiv Naročnika

Med drugim v podjetju spodbujajo in podpirajo ustvarjalnost otrok, ohranjanje kulturne dediščine, šport ter zdrav in aktiven življenjski slog.

S svojimi prizadevanji želijo v podjetju ustvariti pozitivne spremembe in prispevati k boljšemu življenju v svojem okolju. Skozi inovativne projekte, ki združujejo tehnologijo, človeški potencial in trajnostne pristope, si prizadevajo za oblikovanje boljših možnosti za prihodnost. Verjamejo, da je družbeno odgovorno ravnanje največja priložnost za ustvarjanje dolgoročnih pozitivnih sprememb v lokalnih skupnostih in tudi širše.

V podjetju verjamejo, da je za pozitivne spremembe ključno sodelovanje, zato so se povezali z občinami po vsej Sloveniji. Skupaj so izbrali devet javnih otroških igrišč, za obnovo katerih lahko občanke in občani glasujejo do 15. maja. Po zaključenem glasovanju bo rokave zavihala ekipa zaposlenih v podjetju Helios TBLUS in s svežim nanosom barve obnovila igrišče z največ zbranimi glasovi.

Simbolno se je začetek obnove otroških igrišč začel tam, kjer se je pred 100 leti začela zgodba blagovne znamke Helios Tessarol, z obnovo otroškega igrišča v domžalskem Parku Martina Krpana. Ekipa strokovnjakov bo sveži nanos barve nadaljevala na otroškem igrišču, ki bo v dvomesečni akciji prejelo največ glasov. Javna otroška igrišča, ki se potegujejo za obnovo, so v občinah Črnomelj, Krško, Murska Sobota, Radovljica, Ravne na Koroškem, Sežana, Slovenska Bistrica, Trbovlje in Vrhnika.

Projekt obnove otroških igrišč je le en primer zavezanosti podjetja k razvoju in dobrobiti širšega okolja. Prepričani so, da s tem, ko gradijo mostove med podjetjem, skupnostjo in naravo, gradijo tudi trajnostno prihodnost  za prihodnje generacije.

Za izbrano igrišče lahko glasujete na spletni strani https://www.helios-deco.com/sl/tessarol-100-let/
Igrišče v Krškem
Arhiv Naročnika
Igrišče v Murski Soboti
Arhiv Naročnika
Igrišče v Ravnah na Koroškem
Arhiv Naročnika
Igrišče v Sežani
Arhiv Naročnika
Igrišče v Radovljici
Arhiv Naročnika
Igrišče Črnomelj
Arhiv Naročnika
Igrišče Slovenska Bistrica
Arhiv Naročnika
Igrišče Trbovlje
Arhiv Naročnika
Igrišče v Vrhniki
Arhiv Naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.