(FOTO) Ta fotografija Jennifer Aniston je skoraj v hipu zbrala 5 milijonov všečkov

D.Ži
13.01.2020 11:23

Kako nostalgičen in prisrčen utrinek. Srečale so se zvezdnice kultne serije Prijatelji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Jennifer Anison je objavila fotografijo, na kateri sta ob njej tudi Courteney Cox in Lisa Kudrow, kolegici iz legendarne serije Prijatelji. "Pozdrav od deklet z drugega konca hodnika," je napisala Jennifer ob fotografiji, na kateri so se znova zbrale Phoebe, Monica in Rachel. V manj kot petih minutah od objave fotografije se je zbralo več kot pet milijonov všečkov, številka pa še strmo raste.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B7PVJgihRHl/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Sestre", "Tako lepo vas je videti skupaj", "Takšne vsebine potrebujemo", "Popolna fotografija", je le nekaj od navdušenih komentarjev oboževalcev, ki so povsem iz sebe. 
Ustvarjalci Prijateljev so nedavno razkrili, zakaj sta v osmi sezoni skupaj pristala Rachel in Joey, kar je mnoge gledalce zmotilo. "Vedel sem, da gre za kontroverzno situacijo med Joeyjem in Rachel. Všeč mi je bilo. Všeč mi je bilo, ker je bilo narobe in vedeli smo, da je spuščanje v to napačno. To se dogaja v življenju," je dejal avtor serije David Crane.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B7LmrWeBNy5/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta