(FOTO) Tako seksi voditeljica prihaja na naše male zaslone

Denis Živčec Denis Živčec
17.07.2017 10:41

Na TV3 bodo zagnali Zmenke, ki jih bo vodila mična Lea Mederal.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Samskih Slovencev bo v bodoče morda manj. Slovenski televizijci so se odločili, da je spet čas za nekaj televizijskega parčkanja. Na program TV3 24. julija prihajajo Zmenki. V vsaki oddaji se bodo trije moški ali ženske potegovali za zmenek z osebo nasprotnega spola. Skozi igre in vprašanja bo vsak poskušal biti boljši od svojih konkurentov in se kar najhitreje srečati z morebitnim partnerjem. Oddaja bo na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri. Kako bo vse skupaj videti v praksi? Pred občinstvom, ženska ali moški, ki je tarča osvajalcev«sedi s hrbtom obrnjen proti trem tekmovalcem ali tekmovalkam. Ti sedijo na posebnih stolih, ki so pritrjeni na tračnice. Tarča izbere osvajalca, ki mu voditeljica postavi zabavno vprašanje ali nalogo. Če na vprašanje odgovori pravilno ali uspe opraviti nalogo, se njegov stol premakne za eno mesto naprej, v nasprotnem primeru pa za eno nazaj.

 Na televizijske ekrane se vrača zapeljiva blondinka Lea Mederal, ki je svojo ljubezen sicer že našla in jo bo septembra okronala tudi s poroko. Med pripravami na nov projekt smo z njo na kratko poklepetali.

Tv3
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta