(FOTO) Ula Furlan se je v čudni noči poklonila pokojnemu očetu in nas pustila brez besed

D.Ži
18.02.2022 10:10

Očetova punčka. Za zmeraj. Naša čedna voditeljica se je na zelo ganljiv način spomnila Silvana Furlana.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
LJFW

Ko govori o njem, se zdi, da nikoli ni zares odšel. Tako zelo so njeni dnevi še vedno prepleteni s spomini nanj in tudi v številnih intervjujih o njem govori z neskončno nežnostjo, milino in hvaležnostjo, da sta lahko skupaj preživela vsaj nekaj časa. Minilo je že 17 let, kar je voditeljica Ula Furlan, hči Miše Molk, izgubila očeta Silvana Furlana. Scenarist, publicist in filmski kritik je pustil globoke sledi, ne samo v svoji karieri. Tokrat se mu je Ula spet poklonila na Instagramu in razkrila, da zaradi spominov ni mogla spati. Besede so iz nje privrele sredi noči in nastala je pesem. "Čudna noč je bila. Čudne sanje," se začne zapis. 

Ula je objavila tudi očetovo fotografijo in se postavila v pozo, na kateri je posnemala očetovo z utrinka, ki je očitno nekoč nastal med sproščanjem v naravi. Z jabolkom v levi roki, knjigo pa je v Ulini desnici zamenjal pametni telefon. Očetova punčka. Za zmeraj.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta