(FOTO) Zvezdnica filmov za odrasle Mia se je spravila na oboževalce

D.Ži
13.06.2018 10:58

Vročekrvna Mia Khalifa povsem popenila ob fotografiji oboževalca, katerega roko krasi njen obraz. To mu sporoča ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Instagram

Ko govorimo o trdoerotični filmski industriji, potem je jasno, kdo je ena njenih največjih zvezd. Mia Khalifa. Četudi že nekako upokojena. A vsestransko oblegana umetnica posteljne akcije je počasi sita preveč zagretih oboževalcev. Preko svojega Instagram profila je oboževalcu, ki si ji na roko dal vtetovirati njeno podobo, predlagala, naj si zadevo raje odstrani.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BjbWoq1AV-f/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Nehajte si delati tetovaže z mojo podobo. Jezi me in to zame ni kompliment. Ne končujte teh tetovaž, prihranite denar, odstranite jih ali prekrite s kakšnimi drugimi simboli, ali kakšno drugo ceneno tetovažo, ki jo najbrž že imate, glede na to, da ste si sposobni na svoje telo vtetovirati podobo popolnega neznanca. Psihopat," je k fotografiji tetovaže pripisala besna zvezdnica, katere posnetki na pornografskem portalu Pornhub rušijo rekorde. In dodala, da je predolgo nosila zobni aparat, da bi zdaj gledala, kako jo upodabljajo z ograjo v ustih. 
Nekateri so se strinjali z njo, drugim pa se je negativen odziv zdel povsem zgrešen in ji zdaj očitajo, da svojih oboževalcev ne ceni in si jih niti ne zasluži. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta