Hčerka Christine Aguilera dvignila na noge londonsko dovorano Wembley

S. B.
11.11.2019 15:03

Nekoč najstniška zvezdnica, danes pa 38-letna mama fantka in deklice, spet polni koncertne dvorane po Evropi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Christina Aguilera s hčerko Summer Rain med pesmijo Let there be love.
Profimedia

Christina Agulera, pop zvezdnica iz New Yorka, ki je s svojimi največjimi glasbenimi hiti navduševala na prelomu tisočletja in osvajala lestvice ob boku kolegice Britney Spears, spet polni koncertne dvorane po Evropi.
Blondinka, ki se je spomnimo po uspešnicah Genie in a Bottle, Fighter, Beautiful in Dirrty, ima danes 38 let in ima dva otroka, na stari celini pa ni imela turneje že več kot trinajst let. Čeprav njena zadnja plošča velja za najmanj uspešno v njeni karieri, si pevka ne beli glave in pravi, da v času velikih uspehov nikoli ni bili čisto zares srečna. Kar danes je. Ko je pred dnevi že drugič napolnila londonsko dvorano Wembley Arena, se ji je med skladbo Let there be love na odru pridružila posebna gostja. V naročje je vzela petletno hčerko Summer Rain in dvignila areno na noge.
Ni prvič, da se je na njenem koncertu pojavila ta ljubka svetlolasa deklica, saj je obiskovalce maminega koncerta pozdravila tudi že lani v Missouriju.
Christina ima Summer s sedanjim partnerjem, kitaristom Matthewjem Rutlerjem, medtem ko je njen 11-letni sin Max sad zakona z glasbenim producentom Jordanom Bratmanom. 

Britney Spears in Christina Aguilera leta 2000 na glasbenih nagradah MTV.   
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta