Inovativne klimatske naprave za srečne trenutke z družino

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
21.06.2024 12:14

Klimatske naprave so skozi leta dosegle visoko raven tehnoloških zmogljivosti, pri čemer zagotovo izstopajo Samsung WindFree™ klimatske naprave.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Ni skrivnost, da so poletni meseci večini ljudi najljubši čas v letu. To je čas letnih dopustov, dnevi so daljši, vsi so bolj sproščeni in končno se lahko kakovostno družijo s svojimi najbližjimi. To je tudi poseben čas za starše, ki imajo priložnost preživeti več časa s svojimi otroki in ustvarjati posebne spomine. Poleg klasičnih dejavnosti na prostem, kot so izleti, kopanje, vožnja s kolesom in organiziranje piknikov ter vrtnih zabav, predstavlja poseben izziv za starše majhnih otrok bivanje v zaprtih prostorih, ki kljub vsemu zavzema pomemben del dneva, saj strokovnjaki priporočajo izogibanje najmočnejšemu soncu. Skrb za zdravje otroka je pomembna skozi vse leto, vendar se v času velikih vročin pojavijo dodatni izzivi. Poleg skrbi za uravnoteženo in zdravo prehrano, zadostnega vnosa tekočine, količine počitka in preprečevanja bolezni na več načinov, se mnogi starši še vedno sprašujejo, ali naj uporabljajo klimatske naprave v prostorih, kjer se zadržujejo otroci.

Napredna tehnologija za popolno brezskrbnost

Pomembno je pravilno nastaviti temperaturo, da se izognemo ekstremnim razlikam med notranjo in zunanjo temperaturo, kar je lahko škodljivo za zdravje. Predvsem pa je pomembno izbrati klimatsko napravo, ki vam omogoča brezskrbno uživanje s svojimi malčki. Klimatske naprave so skozi leta dosegle visoko raven tehnoloških zmogljivosti, pri čemer zagotovo izstopajo Samsung WindFree™ klimatske naprave. Na inovativen način združujejo praktičnost, učinkovitost in udobje, ki ustvarjajo prijetno in enakomerno ohlajeno okolje v vsaki sobi. Njihova WindFree™ tehnologija z tisočimi mikro luknjicami, skozi katere se enakomerno širi svež zrak, zagotavlja prijeten prostor brez neprijetnega hladnega prepihovanja.

Arhiv Naročnika

Maksimalna prilagodljivost za ohranjanje zdravja

Vzdrževanje prijetne in stabilne temperature zmanjšuje tveganje za zdravstvene težave, dodatno k temu pa prispeva tudi Tri-Care Filter, ki skrbi za čist zrak in odstranjuje delce prahu ter vlakna. WindFree™ tehnologija izboljšuje občutek udobja v zaprtih prostorih z uporabo tisočih mikro luknjic za enakomeren pretok zraka brez neprijetnega hladnega zraka. V načinu WindFree™ se zrak širi nežno in tiho, kar ustvarja okolje mirnega zraka za popolno udobje podnevi in ponoči. WindFree™ hlajenje odlikuje tudi izjemno tih način delovanja, ki vam omogoča, da se popolnoma posvetite risanju, barvanju, družabnim igram, branju knjig, gledanju risank ali skupnemu pripravljanju kreativnih poslastic. Samsung WindFree™ linija klimatskih naprav je rezultat nenehnih prizadevanj podjetja, da svojim uporabnikom zagotovi praktične in visoko učinkovite naprave, ki ustrezajo vsem okusom, kar potrjuje tudi dejstvo, da je vsak model skrbno preizkušen v tihem prostoru, da se zagotovi minimalna raven hrupa in izboljša uporabniška izkušnja.

Arhiv Naročnika

Pametna tehnologija za brezskrbno uporabo

Ta linija ima vgrajen tudi senzor zaznavanja gibanja in z aplikacijo Samsung SmartThings za upravljanje prek Wi-Fi omogoča maksimalno raven optimizacije delovanja. Če senzor gibanja ne zazna nobenega gibanja 20 minut, se samodejno preklopi v WindFree™ način delovanja za varčevanje z energijo. Integracija pametnega asistenta Bixby 2.0 pa to klimatsko napravo dvigne na povsem novo raven. Njegovo glasovno upravljanje vam omogoča, da se brez napora zabavate in ustvarite idealno okolje za najlepše družinske spomine. Medtem ko Samsung skrbi za inovacije, ki varujejo okolje in zdravje ter hkrati prinašajo visoko raven zmogljivosti, praktičnosti in zadovoljstva, se starši lahko brezskrbno posvetijo tistemu, kar jim je resnično pomembno.

Arhiv Naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.