Kaj počne Sebastian?

Gorazd Dominko
27.08.2018 06:39
Še vedno ima žetveno obdobje.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Obrazi
Sebastiana
“Biti na štirih koncih Slovenije v enem dnevu, vstajati ob urah, ko nekateri šele ležejo k počitku, in z istim tempom desetletja - je to res zvezdniško življenje? Mislim, da gre bolj za dragoceno izkušnjo, ki te naredi močnejšega, vztrajnejšega, zato zelo težko razumem današnjo mladino, ki pregosto zamahne z roko,če ji ne uspe prvič, drugič …”

Ni časa za nostalgijo

“No, glasba bo zagotovo še prišla na vrsto, verjetno se bodo kmalu pocedile sline in bom zavil v studio, sprejel kakšen nov izziv, nemara me kdo utegne povabiti k projektu, ki se mu bo težko odreči. Vem, da to znam početi dobro in profesionalno, dotlej pa bom vzgajal nove generacije plesalcev in izobraževal športne navdušence,”
“Madona, mislim, da ste me ravnokar odkrito postarali. Šalo na stran ... ne počutim se starega in prepričan sem, da se v življenju preveč ukvarjamo s številkami, bodisi na tehtnici bodisi na rojstnem listu.”

Brez obžalovanj

“Vse je prišlo do mene, od vicev na moj račun do drugih klevetanj, in največkrat sem se ob njih iskreno nasmejal, seveda ne vedno, vedel pa sem, da v življenju vedno žanješ, kar sadiš, in še danes lahko trdim, da imam žetveno obdobje!”
“Veliko potujem, najraje v kraje, ki ponujajo prvovrstne muzikale, ki združujejo vse moje ljubezni: petje, ples, nastopanje. Vodilo mojega življenja pa ostaja biti zadovoljen, pomirjen tukaj in zdaj, z vsem, kar si in kar je, brez obžalovanj!”
Članek je bil objavljen v avgustovski številki revije OBRAZI, v kateri med drugim razkrivamo, kam je poniknil duo Platin.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta