Kako, prosim!? Po 150 posegih bi človeški Ken rad postal Barbie

Gregor Grosman Gregor Grosman
18.12.2017 13:15

"Raje sem seksi stara dama kakor ostareli dedec," pravi plastični Rodrigo Alves.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Prepričan, da je rojen v napačnem telesu, se je že dogovoril za kirurški poseg, s katerim si bo dal odstraniti rebra.
Profimedia

Leta 1983 v Sao Paulu rojeni Rodrigo Alves pravi, da si nikoli ni želel biti podoben lutki Kenu ter da so mu naziv človeški Ken podelili mediji. 34-letnik, ki ima angleško državljanstvo in redno potuje med prebivališčema v Londonu in mestu Marbella na jugu Španije, ima za seboj že preko 150 kozmetičnih posegov, za katere je odštel preko 450.000 evrov, a kljub temu, da je s svojo trenutno podobo zelo zadovoljen, še vidi možnosti za "izboljšave". 

Ustavil bo staranje

Desetkrat naj bi si dal popraviti nos, ima silikonske implantante v prsih pa tudi v zadnjici. Transplantirali so mu lase, redno pa prejema tudi injekcije botoksa. V pogovoru za Sun je Alves povedal, da namerava sedaj, ko ima sanjski obraz in telo, ustaviti staranje s pomočjo izvornih celic. "Več injekcij sem že prejel v obraz, lobanjo in krvni obtok. Moja želja je vedno izgledati tako mlad in edinstven." 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BbzpmiLHXGP/{/instagram}

Rojen v napačnem telesu

Pred nekaj meseci pa je presenetil svoje sledilce z novico, da je prepričan, da se je rodil v napačnem telesu. Na italijanski televiziji je razkril, da razmišlja o spremembi spola. Postati želi človeška Barbika. Vendar pa je dodal še, da preobrazbe ne namerava zaključiti kmalu, šele pozno po abrahamu. "Trenutno sem zelo vesel, da sem moški, vendar ne želim biti stari dedec," je dejal po pisanju Sun. V isti pogovorni oddaji je šokiral gledalce tudi z izjavo, da je njegov penis edina še naravna stvar na njegovem telesu. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BbRduj3nxac/{/instagram}

Pod nož za ožji pas

Že v začetku meseca decembra je objavil, da za letos zaključuje z delom in se posveča razmišljanju o svojih zaobljubah za leto 2018. Sedaj je končno objavil svoje cilje. Med te navaja, da se bo s pomočjo top osebnih trenerjev in nutricionistov prenovil. Znebiti se želi oznake človeški Ken, zato se bo že meseca januarja prihodnje leto odpravil v Los Angeles, kjer bo več tednov delal na svoji zunanji podobi, ki jo namerava javnosti predstaviti maja ali junija. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BaxvN_8H-Lm/{/instagram}
"Dogovoril sem se za kirurški poseg, s katerim si bom dal odstraniti rebra," je zapisal na Instagramu, kjer ima preko 380.000 sledilcev. "Najprej sem si nameraval odstraniti šest reber, a po posvetovanju z dr. Obenom v Beverly Hillsu, ki mi je svetoval previdnost, bova odstranila štiri rebra. Šlo naj bi za dvourni poseg in verjamem, da bodo rezultati izjemni. Moj pas bo veliko bolj ozek in končno bom izgledal elegantno v svojih oblekah in srajcah."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta