Kam je poniknil naš nekdanji evrovizijski up?

Gorazd Dominko
18.09.2018 06:39
Duo Platin, Diana in Simon Gomilšek, sta 120 dni na leto v tujini.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni arhiv
“Morda takrat nisva bila pripravljena na zmago na Emi niti ne na veliki evrovizijski oder, vendar je tudi to dalo najini zgodbi poseben pečat.”

Popotnica

“Dejstvo, da sva bila na Eurosongu, naš menedžment s pridom ‘prodaja’ še danes. Danes naš šestčlanski bend nastopa tudi do stodvajsetkrat na leto,”
Diana
Simon
“Težko je obdržati ljudi v skupini, če ni dovolj dela,
“Vsi v bendu živimo od glasbe, vsi dobro vemo, da je naš posel zahteven, včasih celo neusmiljen, ne poznamo bolniških ali dopustov. Ravno to nas povezuje, dihamo kot eno in si pomagamo, ko je treba. Midva tako funkcionirava že devetnajst let, na odru kot kolega, v hotelu kot mož in žena.”

Morda bi morala biti bolj prilagodljiva

Nikoli nisva nič rezala, znala pa sva povedati, kaj želiva. Svoji pomembni izkušnji sva hotela deliti izključno z ljudmi, s katerimi sva sodelovala že leta poprej, s stilisti, fotografi, spremljevalnimi vokalisti. Morda bi se morala bolj prilagoditi in bi se naju večkrat videlo, sicer pa smo toliko odsotni, da se verjetno tako ali tako ne bi izšlo,”
“Je, vseskozi se mora dogajati, sicer človek zaspi na lovorikah in se prehitro postara.”
Lepo je, ker se ob rojevanju novih veliko pogovarjava, usklajujeva ideje in jih skušava realizirati. Uspeva in ... ja, očitno sva se našla prava dva!”
Članek je bil objavljen v avgustovski številki revije OBRAZI.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta