Kevin Spacey razkril, da je gej, in se opravičil za spolno nadlegovanje

STA, B.P.
30.10.2017 09:07

"Zdaj pa sem se odločil živeti kot gej," pravi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Hollywoodski zvezdnik Kevin Spacey je danes prvič javno razkril, da je homoseksualec, in se obenem opravičil igralcu Anthonyju Rappu, ki ga je pred tem obtožil neprimernega spolnega vedenja pred tremi desetletji.
Rapp je Spaceyju nedavno javno očital, da ga je leta 1986 - ko je bil star samo 14 let, njegov bolj slaven igralski kolega pa 26 - po neki predstavi na Broadwayu povabil na zabavo v svojo hotelsko sobo in ga skušal, očitno pijan, zapeljati in prepričati v spolne odnose.
{twitter}https://twitter.com/KevinSpacey/status/924848412842971136{/twitter}
58-letni Spacey se je na te obtožbe, ki jih je Rapp izrekel v pogovoru za spletni medij Buzzfeed News, ponoči odzval na Twitterju z besedami, da se dogodka izpred več kot 30 let resnično ne spomni, a da Rappu, če se je res tako neprimerno obnašal, dolguje "iskreno opravičilo".
Je pa Spacey obenem dodal, da so ga te obtožbe vzpodbudile, da je resno razmislil o nekaterih stvareh v svojem življenju, ter zapisal: "Kot vedo tisti, ki so mi najbližje, sem imel razmerja tako z moškimi kot ženskami. Vso svoje življenje sem ljubil moške in imel z njimi romantične stike, zdaj pa sem se odločil živeti kot gej."

Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta