Michelle končno pojasnila, zakaj sta se ločila z Erosom

M.R.
08.10.2018 14:51

V 90. letih sta bila italijanski šarmantni pevec Eros Ramazzotti in televizijska voditeljica Michelle Hunziker eden najbolj priljubljenih javnih parov. Na svetu. A njuna zakonska zveza je trajala vsega štiri leta in ločila sta se že pred 15 leti. Podrobnosti ločitve so do nedavnega ostale skrite javnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Eros Ramazzotti in Švicarka Michelle Hunziker aprila 1998.
Reuters

Michelle in Eros sta se ločila zaradi sekte, ki si jo je televizijka izbrala namesto pevca. "Moja starša sta se ločila, ko sem bila še otrok. Z očetom nisva imela nikakršnega odnosa in mislila sem, da me ne ljubi. Zato se nisem počutila varno in sem zapadla v sekto Vojaki svetlobe, ki temelji na prejšnjih življenjih," je za nemški Bild pojasnila Michelle. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BlaDLL-jVII/?utm_source=ig_web_copy_link{/instagram}
Sekta jo je ločila tudi od prijateljev in dela ter seveda tudi od matere, ki ji je kakršne koli stike z njo prepovedovala. "Prisilili so me, da sem zapustila manekensko agencijo, in me prepričali, da jih moram financirati. Morala sem jim dati ves svoj denar, poleg tega pa so mi grozili, da me bodo ubili, če bom sekto zapustila," je pojasnila in dodala, da so ji govorili tudi, da njen mož, ki ga je imela rada, ni pravi zanjo. 

Michelle Hunziker
Profimedia
Michelle Hunziker
Profimedia
Epa
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta