Mick Jagger po operaciji na srcu: Počutim se bistveno bolje

STA, ZaB
05.04.2019 20:34
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mick Jagger
EPA

Pevec legendarne skupine Rolling Stones Mick Jagger uspešno okreva po operaciji srčne zaklopke, ki so jo opravili v New Yorku. Kot je povedal 75-letni Jagger, se zdaj počuti bistveno bolje. Zahvalil se je tako osebju v bolnišnici kot  vsem tistim, ki so mu posredovali sporočila podpore.
Skupina Rolling Stones je morala zaradi zdravstvenih težav svojega frontmana preložiti prihajajočo turnejo po Severni Ameriki. Jagger je prejšnjo soboto na družbenih omrežjih zapisal, da je žalosten, ker so morali preložiti turnejo, da pa bo zelo trdo delal, da bo lahko čim prej znova na odru. "Vsem oboževalcem v Ameriki in Kanadi, ki imate vstopnice, sporočam, da mi je zelo žal. Res mi ni všeč, da vas moram takole razočarati," je navedel. Tiskovni predstavnik skupine je tvitnil, da je pričakovati, da bo Jagger popolnoma okreval, ni pa tedaj pojasnil, kakšne težave ima glasbenik. Zasedba bi morala ameriško turnejo No Filter po prvotnih načrtih začeti 20. aprila v Miamiju. V ZDA in Kanadi je imela med aprilom in junijem v načrtu 17 koncertov.
Britanska rock skupina je bila ustanovljena v Londonu v začetku šestdesetih, doslej pa je izdala več deset albumov in po svetu zaslovela s številnimi uspešnicami. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta