Miley Cyrus zapela o posteljnih avanturah z nekdanjim možem Liamom Hemsworthom

Gr.G.
22.09.2020 12:01

"Ti me najbolje poznaš, a si me najbolj prizadel, moj dragi. Ne morem se več pretvarjati," naj bi bil del besedila sedme pesmi na novem albumu pevke, ki nastaja že tri leta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Miley Cyrus in njen bivši Liam Hemsworth.
Profimedia

Zveza glasbenice Miley Cyrus in igralca Liama Hemswortha je bila zelo burna. Sedaj, ko je je konec, pa se je pevka odločila na svojem novem albumu razkriti tudi nekaj intimnih skrivnosti. Tako vsaj pišejo tuji mediji. Naslov njenega novega albuma naj bi bil "She is Miley Cyrus", v pesmi "Win Some, Lose Some" pa je največ zanimanja požel verz: "Ne morem prešteti, kolikokrat sem ga zaigrala. Hvala bogu za misli v moji glavi." 

27-letnica se je od 30-letnika ločila letos, skupaj pa sta bila (s premori) več kot desetletje. Zaljubila sta se pred kamerami, ko sta leta 2010 skupaj snemala film Poslednja pesem (The Last Song). Njen sedmi album nastaja že tri leta, v sedmi pesmi pa naj bi razkrila, kaj se je med njima dogajalo v postelji. 

Med drugim je del pesmi besedilo: "Sinoči je zabil žebelj v krsto, Bog ve, da sva že zdavnaj mrtva. Ozri se nazaj in spomin je strašljiv, ne morem verjeti, da sva to ponovila. Ne morem prešteti, kolikokrat sem ga zaigrala, hvala Bogu za misli v moji glavi." Pa tudi: "Ti me najbolje poznaš, a si me najbolj prizadel, moj dragi. Ne morem se več pretvarjati." 

Iz drugih pesmi je po pisanju tujih medijev mogoče razbrati, da svojega partnerja prav nič ne pogreša in da zavrača, da bi se morala opravičiti za to, kar se je med njima zgodilo. 

View this post on Instagram

Gonna delete soon. @iheartfestival

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Potem ko sta se z Liamom razšla, je Miley pričela hoditi s staro prijateljico, blogerko Kaitlynn Carter, preden ji je tolažbo ponudil avstralski pevec Cody Simpson. Trenutno naj bi bila samska.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta