Ne boste verjeli, koga je poljubil Domen Valič ...

Denis Živčec Denis Živčec
08.11.2017 09:12

Priljubljeni igralec o seksi miganju v predstavi Dance Amore, poljubih z igralsko kolegico in o tem, kako se mu zdi serija Reka ljubezni, ki je nasledila "njegovo" Usodno vino.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V šovu Zvezde plešejo ga na plesnem parketu ne bomo videli. Pravi, da je predober.
Tomaž Lanišek

Kar nekaj časa je minilo od takrat, ko je aktivno plesal, a se na plesnem parketu še vedno odlično znajde. A brez zapeljivega miganja pri njemu očitno ne gre. Igralec Domen Valič je danes del plesne predstave, ki 15. novembra prihaja tudi v mariborsko Dvorano Tabor. V šovu se pojavi v kar dveh pripovedovalnih vlogah. Pripoveduje kot lik navdušenega mladega in ambicioznega scenarista, ki se trudi producentu prodati idejo za film. Hkrati pa odigra tudi vlogo pretkanega lastnika bara. Pred gostovanjem v Mariboru smo z Domnom poklepetali. O seksi miganju, družinskih plesnih talentih, igralskih poljubih in - ker pač ne moremo mimo tega, kako se mu zdi serija, ki je nasledila Usodno vino.

Vam je kdaj kakšna plesalka ukradla srce?

"Uf, pa ne samo ena! Jaz sem plesal od sedmega do dvajsetega leta. Najboljši časi za krajo srca. Lahko bi se reklo, da sem bil vsako leto zaljubljen v drugo, to so bile moje Afrodite in Venere. Mislim, da bodo vsi gledalci našega šova razumeli, kako lahko je to, ker v plesu se kaže tudi karakter človeka. Svojo strast, nežnost, kontrolo in hrepenenja ti plesalka ponudi na pladnju, kot gledalcu. Kar me je vedno motilo, je le to, da ko gledaš ples, se prehitro konča. Plesni maraton mi je vedno manjkal."

Pri plesu ne moremo mimo strasti. So vam v ljubezni bližje latinskoameriški ali standardni ritmi? Mislim, ko ugasnejo luči ...

"Ko ugasnejo luči začnem smrčati. Vem na kaj namigujete in bom nalašč odgovoril zelo diplomatsko. Treniral sem kombinacijo vseh desetih plesov, ker verjamem, da več elementov tvori bogatejšo celoto. Sam pa se najraje prepustim ritmu Slooooow Foxtrota."

Tomaž Lanišek
Tomaž Lanišek
Tomaž Lanišek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta