Nika Kljun počaščena: sodeluje pri koreografiji zaključne slovesnosti SP

GR.G.
12.07.2018 11:35
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nika Kljun
Matjaž Fartek

"Resnično se moram uščipniti, ko pišem te vrstice. Nikoli ne bom pozabila dneva, ko sem prejela to povabilo. Ponosna sem, da bom smela pripraviti koreografijo za zaključno slovesnost svetovnega prvenstva v nogometu," je na Instagramu objavila slovenska plesalka in koreografinja Nika Kljun. Pri tem ji bo pomagal Sonny Fredie Pedersen
{instagram}https://www.instagram.com/p/BlEKkv5gbM8{/instagram}
Njeno sporočilo si je prislužilo že preko 10 tisoč všečkov, plesalce za plesno točko, ki bo na sporedu neposredno pred nedeljskim finalom svetovnega prvenstva, pa je poiskala kar na avdiciji. Medtem z ekipo že pridno vadi, plesne gibe, kot si jih bo zamislila Kljunova, pa bomo lahko spremljali, skupaj z milijardo gledalcev širom sveta, v enem največjih televizijskih prenosov. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BkeXg9-gsQ4{/instagram}
Kateri glasbenik se bo predstavil v glasbeni točki, ostaja zaenkrat še skrivnost, skoraj gotovo pa to ne bo Robbie Williams, ki je, tudi zaradi dvignjenega sredinca, zaznamoval otvoritveno slovesnost. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta