Pozitiven bris: Koronavirus odnesel nocojšnji težko pričakovani koncert Luke Šulića v Sveti Trojici

Denis Živčec Denis Živčec
27.09.2020 15:00

Bil bi popoln konec tedna v Sveti Trojici, če ne bi član ekipe zvezdnika 2Cellos imel pozitiven bris na koronavirus.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Bil bi naravnost popoln konec tedna v Sveti Trojici, če se ne bi zalomilo tik pred velikim finalom. Trilogija, kot so poimenovali megalomanski projekt treh koncertov, bo tako ostala le na dveh  tretjinah. V petek je, kljub močnemu nalivu, na razprodanem koncertu ob Trojiškem jezeru navdušila Nina Pušlar, včeraj so uspeh ponovili Perpetuum Jazzile, nocoj pa naj bi na prav tako razprodanem koncertu pred 450 ljudmi nastopil čelist Luka Šulić, z njim pa tudi njegov posebni gost, pianist Evgeny Genchev.

Zaradi pozitivnega brisa pri članu ekipe glasbenega izvajalca, ki sicer NE KAŽE znakov bolezni in bi v Sveti Trojici...

Objavil/a David Klobasa dne Nedelja, 27. september 2020


Svetotrojičani so z županom Davidom Klobaso na čelu dogodek pripravili ob upoštevanju covid-19 varnostnih predpisov, a se je zataknilo v sami Šulićevi ekipi. Koncerta, vsaj v okviru Trilogije, ne bo. "Zaradi pozitivnega brisa pri članu ekipe glasbenega izvajalca, ki sicer ne kaže znakov bolezni in bi v Sveti Trojici nastopal šele danes zvečer, odpovedujemo nocojšnji koncert. Varnost in zdravje ljudi sta na prvem mestu, zato smo nemudoma sprejeli takšno odločitev, po tem, ko smo bili s strani izvajalca o tem obveščeni. Prav tako je sam koncert brez dotičnega člana izvajalca neizvedljiv. Poudariti želimo, da smo na preteklih dveh koncertih skrbno upoštevali vse zaščitne ukrepe in ponosni smo, da so se tudi obiskovalci obnašali odgovorno. In prav iz odgovornosti odpovedujemo nocojšnji koncert. O vračilu denarja za kupljene vstopnice boste obveščeni s strani Eventima v naslednjih dneh. Hvala za razumevanje," nam je sporočil župan Klobasa.  Ker se mora Šulić z ekipo zdaj umakniti v karanteno, nadomestnega koncerta v kratkem ne gre pričakovati. 

‼️Important communication for Slovenian fans.‼️ Due to sudden complications related to the Covid-19 emergency, today's concert, scheduled in Sveta Trojica (Slovenia), is canceled.

Objavil/a LUKA SULIC dne Nedelja, 27. september 2020
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta