Predčasno odšla: So se producenti avstralskega šova bali, da bi bivša svakinja povedala preveč o Michaelu Schumacherju?

ZaB
26.01.2024 14:05

Cora Schumacher, nekoč poročena z mlajšim Schumacherjevim bratom Ralfom, je po samo treh dneh zapustila snemanje v avstralski divjini.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Cora je bivša soproga mlajšega Michaelovega brata Ralfa Schumacherja. 
Reuters

Malokdo verjame, da je Cora Schumacher, bivša soproga Ralfa Schumacherja, avtomobilskega dirkača in mlajšega brata Michaela Schumacherja, po svoji volji po samo treh dneh zapustila avstralski tekmovalni preživetveni šov I’m A Celebrity, kamor se je bila prijavila in ga snemajo v avstralskih brezpotjih. 

Danes 55-letni nemški zvezdnik formule ena Michael Schumacher se je usodno poškodoval na smučanju leta 2013.
Reuters

Od hude nesreče na smučanju pred več kot desetimi leti, po kateri je bil dolgo v komi, se le malo ve o zdravstvenem stanju sedemkratnega prvaka v formuli ena, družina Michaela Schumacherja pa iz Švice, kjer so nastanjeni, skrbno dozira informacije, ki pridejo do javnosti, če sploh. Nemški mediji imajo s Schumacherji sporazumni dogovor, "skrivnostno klavzulo", po kateri se o Michaelu ne poroča. 

Mediji zdaj sumijo, da producenti avstralskega šova niso hoteli tvegati, da bi Cora, model, igralka in voditeljica, kot bivša svakinja, ki je še v stikih s Schumacherji, na snemanju morda razkrila nove informacije o skrbno varovanem Michaelovem zdravstvenem stanju. Zato so si ob njenem odhodu oddahnili, navaja nemški Bild.

Ralf Schumacher
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta