Presenečenje na Kolodvorski: Ana Tavčar novim izzivom naproti

D.Ži
23.01.2019 14:28

Priljubljena voditeljica bo pogovore v TV Klubu popestrila tudi s svojimi pevskimi točkami.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rtv Slo

Ana Tavčar Pirkovič, ki jo najbolje poznamo kot voditeljico oddaje Dobro jutro, bo tudi voditeljica serije pogovorov o ljubezni v okviru oddaje TV Klub, ki bo na sporedu ob petkih zvečer na TV Slovenija 2.
Ana bo o ljubezni in odnosih razmišljala predvsem s strokovnjaki, v oddajo pa se bodo s svojimi ljubezenskimi izkušnjami vključevali tudi gledalci. V prvi oddaji se bo ukvarjala z vprašanjem, ali je mogoče ljubiti več oseb hkrati. V seriji ostalih oddaj pa se bo dotaknila fenomena samskosti, ljubezni na daljavo, fetišev, spolnosti v zrelih letih, zmenkovanja prek spleta, umorov iz strasti in podobnih tem.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bsm-nXclfmy/{/instagram}
"Jutra so navdihujoča. Noč pa ima svojo moč!" pravi Ana, ki se novega izziva veseli, saj se ustvarjanje večernega oziroma nočnega programa precej razlikuje od ustvarjanja jutranjega programa. Ana bo pogovore popestrila tudi s svojimi pevskimi točkami in se prvič predstavila kot interpretka ljubezenskih pesmi v različnih jezikih.
Prva oddaja s Tavčarjevo bo nosila naslov "Ljubim te, ampak ljubim še nekoga!", v njej pa se bodo spraševali, ali je mogoče ljubiti ljubiti dva moška, dve ženski hkrati.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BsEE4ISlIbk/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BrdOHkIl_gj/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta