Pri Alenki Bratušek: Med kuhanjem ni časa za druge skrbi

Eva Košak
16.07.2018 01:19
Nekdanja predsednica vlade, ki je svojo stranko na letošnjih parlamentarnih volitvah ponovno uvrstila v državni zbor, nerada odpre vrata svojega doma medijem. Tako sta se s soprogom dogovorila že pred leti, ko je bila na vrhu države in pod neizprosnim medijskim drobnogledom, in tega se skušata držati tudi danes. Pa četudi bi ji razkrivanje intime in družine po logiki stvari morda prineslo kakšno politično točko več, kar dobro razumejo nekateri njeni politični kolegi.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Alenka Bratušek za Obraze
Nuša Cvjetičanin
Kuham zelo rada, res pa je, da kuham samo med vikendi. Med tednom nas s hrano razvaja tašča. Na neki način je kuhanje res sprostitev, saj misliš na dogajanje v kuhinji in drugega ni v glavi. Najboljši del kuhanja je pa vedno to, da na koncu skupaj sedemo za mizo
Skupnega časa je manj, kot bi si želela
Prehitro je minilo njuno otroštvo,
Prvič sem zaživela po svoje, ko sem šla na študij v Ljubljano. Majhno garsonjero sva imeli s prijateljico najeto v Šentvidu. Lepi so spomini na tiste čase in sploh ne morem verjeti, da je od takrat že 30 let,”

Razkrila vrednost doma

Skušam nadoknaditi izgubljeni čas brez igranja in svoje prste spet spraviti v kondicijo za črne in bele tipke
Dom mi predstavlja varnost, zavetje in srečo. To je prostor, kjer ni pomembno, kakšen si, ker te vsi poznajo zelo dobro, prostor, kjer si to, kar si, in si srečen, da ga lahko deliš s svojo družino
Fotografije doma Alenke Bratušek
si poglejte v posebni izdaji revije Obrazi, Domovi znanih, kjer je odprlo vrata svojega doma 25 znanih Slovenk in Slovencev. Revija je na vaših prodajnih mestih.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta