Prihaja oddaja s 6 znanimi Slovenci. In eden od njih je imel manj primerno vedenje

D.Ži
06.11.2020 13:08

Med snemanjem oddaje Moja pesem, tvoj glas, ki se v petek, 13. novembra začne na TV3, so pevci Eva Hren, Mirna Reynolds, Božidar Wolfand Wolf, Reno Čibej in Rudolf Gas obiskali šolo Brihtna glava, kjer so se naučili nekaj o Beli krajini. Pred in po pouku pa smo pevce povprašali o njihovih spominih na osnovno šolo, ki ni bila tako zabavna, kot je šola Brihtna glava, kjer turiste na duhovit način poučujejo o pokrajini.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tv3

Na nekoliko zlovešč petek trinajsti se bo ob 21.15 na sporedu TV3 odvrtela prva oddaja z naslovom Moja pesem, tvoj glas. Da gre za zanimivo, zabavno, veselo, pozitivno oddajo, ki je kot nalašč, da prežene slabo voljo zaradi situacije okoli nas, pravijo televizijci. 

Tv3

V prvi sezoni oddaje, ki jo vodi Ingrid Ulaga, bo sodelovalo šest domačih vokalistov iz različnih glasbenih žanrov: Irena Vrčkovnik, Eva Hren, Mirna Reynolds, Božidar Wolfand Wolf, Reno - Kingston in Rudi Gas. Še pred odhodom v glamping resort Kolpa, kjer so posneli vse oddaje, so si pevci morali izbrati od vsakega po eno skladbo in jo predelati po svojem okusu. V vsaki oddaji bodo tako vsi peli pesmi od enega, vendar bodo uspešnice, ki ste jih bili vajeni slišati v izvirniku, zdaj povsem drugačne. Včasih celo še boljše, vsekakor pa bolj zabavne ali ganljive, kot so bile ob izvirnem snemanju. Oddaje se bodo začele z reportažo iz Bele krajine, kjer so bili nastanjeni pevci. Kamera jih je namreč snemala že čez dan, ko so imeli čas za druženje in zabavo. Tako bomo lahko videli, kako so bili nastanjeni v kočah, kakšen zajtrk so dobili, kdo je skrbel za rekreacijo in kako so prepevali pesmi, s katerimi so se zvečer predstavili v oddaji, pa tudi večglasno petje domačih in tujih hitov, ko so se družili in zabavali.

Tv3

Med sodelujočimi pevci so se nekateri poznali bolje, drugi slabše, Wolfa pa recimo sploh nihče ni osebno poznal prej. Ampak v tednu dni druženja in skupnega bivanja ob Kolpi so se spletla trdna prijateljstva. Ker so zvezdniki med snemanjem obiskali tudi šolo Brihtna glava, smo jih prosili za kak spomin na svoja šolska leta. 

Mirna Reynolds

"Nisem bila med najbolj pridnimi učenci. Med poukom sem se pogosto smejala, zato sem morala večkrat iz učilnice. Bolj kot so mi govorili, da se moram nehati smejati, bolj smešno je bilo. Vedno so mi šli bolje jezikovni predmeti, kot sta angleščina in slovenščina, ki se jih nisem nikoli učila. Težave sem imela pri matematiki, kemiji in fiziki, sploh matematike pa sem se vedno bala. Večkrat sem morala popravljati negativno oceno. Vseeno sem rada hodila v šolo, predvsem zaradi družbe. V srednji šoli sem pogosto 'špricala', večkrat pa sem se izgovarjala na nastope s skupino Foxy teens. Danes imajo otroci e-asistenta, takrat pa ni bilo nobene aplikacije in sem si sama pisala opravičila …"

Tv3

Reno Čibej

"V šoli je bilo vedno fino. Kot otroci smo imeli vse mogoče dogodivščine, včasih smo se mulci tudi malo stepli, če je bilo treba. Nisem bil nek pretepač, nisem pa se pustil provocirati. V šolo sem vedno rad hodil. Ocene so bile nekje v sredini …"

Tv3

Eva Hren

"Tudi jaz imam lepe spomine na šolo. Prve tri razrede sem bila tako zasanjana, da se je morala mama za prav dober uspeh z menoj učiti. Medtem ko so se ostali učili, sem jaz opazovala ptičke zunaj. Ko sem začela hoditi v glasbeno šolo, se mi je tudi v šoli odprlo in sem bila odličnjakinja. Nikoli nisem bila 'piflarka', a tudi nisem bila v klubu elitnih bejbik. Običajno so bila to tri 'avšasta' dekleta, ki so vladala celemu razredu. Včasih sem se tudi stepla za tiste, ki so bili zapostavljeni v našem razredu

Tv3

Rudolf Gas

"Bil sem zelo priden učenec. V tretjem razredu sem imel učiteljico Simončičevo, ki je vse po vrsti mlatila, jaz pa sem bil njen ljubček. Skozi šolo sem šel kar gladko, ker nisem bil baraba. Moji spomini na šolo so zelo lepi."

api_embed_photo}602536{/api_embed_photo}

Božidar Wolfand Wolf

"Bil sem dober učenec in sem imel običajno odličen uspeh. Edino vedenje sem imel slabo ocenjeno … V šolo nisem rad hodil, čeprav sem bil kar priljubljen."

Tv3
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta