Ricky Martin: Želim si še štiri pare dvojčkov

A.L.
09.01.2018 09:53

Pevec je s svojo izjavo presenetil oboževalce.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pevec je leta 2010 javnosti priznal, da je istospolno usmerjen.
Reuters

Pevec Ricky Martin je v intervjuju, ki ga je dal na podelitvi Zlatih globusov novinarki Giuliani Rancic zaupal, da si želi še več otrok, a ima trenutno v načrtu tudi veliko poslovnih projektov.
Pevec, ki je leta 2010 priznal, da je istospolno usmerjen, že ima dvojčka Valentina in Mattea, za katera je povedal, da ju naravnost obožuje.
Na vprašanje novinarke o tem, ali si želi še kakšnega otroka, je pevec z odgovorom presenetil. "Želim si še štiri pare dvojčkov."
"Rad bi imel veliko družino, a trenutno imam veliko drugih projektov, čaka me tudi poroka. Najprej moram urediti vse te stvari, potem pa bom ponovno lahko razmišljal o še kakšnem otroku."
{instagram}https://www.instagram.com/p/BdqozRjlNq1/{/instagram}
Martin je na božični predvečer praznoval tudi rojstni dan, ki ga je letos proslavljal v Portoriku. Nedavno pa je končal tudi s snemanjem televizsijske serije The Assassination of Giani Versace: American Crime Story, kjer je zaigral skupaj s Penélope Cruz, Ryanom Murphyjem in drugimi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta