Rok nista umaknila drug z drugega: To je nova od Brada Pitta

Denis Živčec Denis Živčec
27.06.2017 12:05

Brad Pitt in Sienna Miller uživala na festivalu Glastonbury.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Angelina Jolie je preteklost. Brad Pitt se je poslovil z borze samskih in naj bi spet bil srečen v objemu druge. Tako vsaj piše tabloid The Sun, ki trdi, da je srce, svoj čas enega najbolj zaželenih moških na svetu, osvojila britanska filmska zvezdnica Sienna Miller. Čedno dvojico so skupaj ujeli na britanskem glasbenem festivalu Glastonbury.

Priče so tabloidu povedale, da naj bi se Brad in Sienna tam drug drugega neprestano dotikala, se poljubljala in se pri tem prav nič ne ozirala na začudene poglede mimoidočih.

"Vsako priložnost sta izkoristila za dotike. Niti rok nista umaknila drug z drugega. Bila sta precej intimna," trdi priča in dodaja, da se je dvojica v nekem trenutku umaknila v VIP območje.

35-letna Sienna se je pred dvema letoma razšla z igralcem Tomom Sturridgeom. Bo ona tista, ki bo 53-letnemu Pittu po boleči ločitvi vrnila nasmeh? Dobro kaže ...

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta