Sesajo in drgnejo: Podjetnica, ki ponuja slečene čistilke, navdušeno sporoča, da posel cveti

D.Ži
30.09.2020 09:55

V začetku leta je Nikki Belton ustanovila (pre)drzno podjetje, ki se je po koncu najstrožje samoizolacije izkazalo za zadetek v polno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Šefica slečenega podjetja pravi, da se od preklica obdobja najstrožje samoizolacije sooča s tako velikim povpraševanjem, da bo najbrž morala vpoklicati okrepitve. Gre namreč za podjetje, ki ponuja slečene čistilke, ki prostore čistijo v spodnjem perilu. Nikki Belton, ki je svoje podjetje The Naked Cleaning Company ustanovila v začetku leta, a je dejavnost kmalu zaradi pandemije koronavirusa morala ustaviti, je danes zelo zadovoljna, saj opaža, da slečene čistilke v teh težkih časih marsikomu predstavljajo simpatično razvedrilo.

View this post on Instagram

Good Morning you gorgeous people! ❤️

A post shared by The Naked Cleaning Company. (@the_nakedcleaning_company) on


Po plačilu vas gospa obišče na domu ter eno uro sesa, drgne, čisti in briše prah, po dogovoru v spodnjem perilu ali zgoraj brez. Po novem delavke nosijo tudi obrazno zaščitno masko in rokavice.


​Prepričana je, da bo njenim slečenim delavkam uspelo počistiti virus iz naših življenj in spraviti ljudi v boljše razpoloženje. Njene stranke so v glavnem osamljeni moški. Poudarja, da gre resnično le za čiščenje in prijeten klepet  ter da njena dejavnost s prostitucijo nima nobene povezave. Včasih je čistila za 17 funtov na uro, danes pa za svoje usluge računa mnogo več. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta