Severino po objavi vročega posnetka poklical slavni skladatelj

Boris Homovec
12.10.2018 06:12
Severina vsekakor zna poskrbeti za povišan srčni utrip moških. No, tudi žensk. Namenoma ali ne. Zadnja afera, ki se je pojavila s seksi Splitčanko v glavni vlogi, je dodobra preplavila hrvaške regionalne medije, instagram in večino spletnih portalov: nove vroče fotografije 46-letne pevke Severine Kojić (bivše Vučković) je, tako je videti, posnela sama kot selfie.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mass
Milana Lučića
Severino
Arsen Dedić
“Kolegica, slišal sem, da imate neki film, ampak nimate v njem glasbe, pa se priporočam!”
“ V čem mi je pomagal ta film? Da postanem slavna? Če je uspeh, da nekoga vržeš v blato in globoko depresijo, če je uspeh, da vam čez noč prekinejo sponzorske pogodbe in koncerte, potem je vprašanje, kaj je neuspeh na tem Balkanu. Zaradi hudobije nekoga sem sama postala javna dobrina. Ta video je pomagal tistim, ki so leta skušali onemogočiti in upočasniti moj uspeh. Ampak jaz ne obsojam nikogar, ne čutim grenkobe. Je pa to težak udarec za žensko. V tem obdobju sem bila na vrhu sveta.”

Novi škandal

Tomice Petrovića
Milan Popović
Aleksandra
“Severina je imela v preteklosti različne partnerje, s katerimi je imela nerazčiščene odnose. Sebe imam za izredno odgovornega starša in za zadnjo osebo, ki bi plasirala fotografije, na katerih je mama mojega sina v pozah, za katere sem siguren, da bodo še dodatno osramotile in vznemirile najinega sina, ki bo šel kmalu v šolo. Jaz ga ne morem zaščititi pred zbadanjem drugih otrok zaradi tega. In to jemljem kot zelo neodgovorno in nepremišljeno obnašanje mame. Zaskrbljen sem in se bojim, da bo to naredilo veliko škodo in sramoto mojemu sinu, sploh ko mu bo nekega dne nekdo vse to pokazal,

Takrat na vrhuncu, danes ne

Nine Badrić
Jelene Rozge
Ronaldo
Mia
Lidija Bačić

Burna ljubezenska preteklost

Alenom Marinom
Srećkom Vargekom
Matom
Čuljkom
Dijane Čuljak
Slavkom Šajinovićom

Ljubezen s Kojićem z nekaj grenkobe

Dragana
Kojića Kebe
Lepe
Brene
Živojinovića
“Glejte, da svoj čas s svojimi najdražjimi preživite v sreči - kot na teh fotografijah, ki jim montaža in ostale tehnike ne morejo nič.”

Potrebuje dober projekt

Goranom Bregovićem
Zrinko Tutić
Tomaž Pandur
Dimitrije Popović
Mani Gotovac
Branka
Brezovca
Marka Naberšnika
Dejana Radonića
Nenada Ninčevića
Gorana Karana
Anžetom Škrubetom
Petrom Grašem
Jala Bratom
Jasmin Fazlić
Članek je bil objavljen v reviji OBRAZI.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta