Skrivnostno: Instagram zvezdnica pred smrtjo poklicala mamo

D.Ži
07.09.2018 14:11

Primer mrtve Sinead Mcnamara dobiva nove razsežnosti. Kaj se je zgodilo na jahti za 190 milijonov evrov?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Je lepa Sinead McNamara naredila samomor? Zakaj?
Instagram

Sinead McNamara, 20-letna Instagram zvezdnica, katere negibno telo so našli na milijarderjevi jahti v Grčiji, je pred smrtjo svoji družini poslala čudno sporočilo, razkriva odvetnik njenih svojcev.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BmP_nyBHk42/?taken-by=sineadmcnamara{/instagram}
Sinead naj bi bila poklicala svojo mamo Kylie in ji v joku pripovedovala o incidentu, ki ga je imela s članom osebja na 190 milijonov evrov vredni jahti, zasidrani na obali grške Kefalonije. Družina trdi, da je pred tem Sinead bila srečna in da je v delu na ladji uživala.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BlxlRJnHk9n/?taken-by=sineadmcnamara{/instagram}
Družina zahteva tudi odgovor, zakaj je trajalo tako dolgo, da so dekle spravili v bolnišnico. Ko so jo našli, je bila v komi, zdravnik na jahti jo je poskušal vrniti v življenje, šele takrat so poklicali nujno medicinsko pomoč. Trajalo je več ur, da je manekenka pristala v bolnišnici. Preiskati bo potrebno tudi okoliščine incidentov, do katerih naj bi prišlo pred njeno smrtjo. Grške oblasti so pridobile posnetke varnostnih kamer z jahte, trenutno bojda vse kaže na samomor. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BlKHNgzHNgR/?taken-by=sineadmcnamara{/instagram}
Britanski mediji razkrivajo, da je dekle pred smrtjo bilo v baru s prijatelji. Pili in plesali so ter bar zapustili ob 19.30, le Sinead se je vrnila ob enih zjutraj. V baru je bila pol ure, nato je odšla. Na jahti so jo, kakšnih petnajst minut pred smrtjo, videli, kako se pogovarja z enim od varnostnikov.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BkrpgtwHGm3/?taken-by=sineadmcnamara{/instagram}
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta