Šok! V šovu Znan obraz ima svoj glas so zamenjali celotno žirijo

S. B.
03.07.2019 12:44

Dve 'opasni' ženski v družbi zabavnega Mileta in navihanega voditelja

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pop Tv

Ob nastopih tekmovalcev pete sezone šova Znan obraz ima svoj glas bomo pametovali tudi gledalci, a mesto za žirantsko mizo so dobili Lara Komar, Lea Sirk in Marko Miladinović.
Gledališka, TV in filmska igralka Lara Komar tako po Reki ljubezni ostaja obraz Pop TV in svoje prihajajoče sodelovanje opisuje kot vznemirljivo avanturo vsega kar ljubi: petja, glasbe, plesa, preoblek, preobrazb.
Lea Sirk, pevka, flavtistka in slovenska lanskoletna predstavnica na Pesmi Evrovizije ima za seboj tudi tekmovalno izkušnjo oddaje Znan obraz ima svoj glas, in sicer v sezoni 2017. "Dobro vem, kaj pomeni stati na tistem odru in štiri mesece dihati za to oddajo."
Veliko mero finega humorja si lahko obetamo od tretjega žiranta, igralca, kreativnega direktorja in tekstopisca Marka Miladinovića Mileta. "Najbolj me žene dejstvo, da bom dejansko soustvarjal potencialno prihodnost tekmovalcev in vse to v družbi dveh 'opasnih' žensk in enega zelo navitega voditelja." 
Koga bo izbrana trojica hvalila, grajala, morda ob njih tudi zajokala, bomo izvedeli šele konec poletja, zagotovo pa se kot voditelj šova vrača Denis Avdić.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta