Špela Grošelj po Zvezde plešejo v solzah: Nisva bolna, ne potrebujeva pomilovanja

D.Ži
26.03.2019 10:03

Po dramatičnem razpletu nedeljske oddaje sta se na Instagramu oglasila Gregor Kirsch in vidno pretresena Špela Grošelj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Še zdaj se internet trese, tako zelo je zadonela minula oddaja Zvezde plešejo, iz katere je precej nepričakovano izpadel Gregor Poljanec Kirsch, fant Špele Grošelj, ki v plesnem šovu prav tako tekmuje. Zdelo se je, da njegove prihodnosti v oddaji ne more nič ogroziti. Sodniki so plesno točko, ki sta jo Kirsch in plesalka Martina Plohl pripravila minulo nedeljo, ocenili kot zelo korektno, v Gregorju pa prepoznali veliko potenciala za plesni napredek. Potem so svoje povedali še gledalci, točke so se seštele, Gregor in Martina pa sta iz šova izpadla kot prva. Špela, medtem, je v oddaji blestela in prav mogoče je, da bo v igri tudi za končno zmago.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bvb52Z5FLi0/{/instagram}
Potem se je sprožilo. Na spletu te dni kar dežujejo kritike, češ da se je Kirschu zgodila krivica, da je na delu zagotovo kakšna teorija zarote in je preprosto nemogoče, da bi tako dober plesni par prejel tako malo točk. Če se je Kirsch, po duši vojak, držal zelo korajžno, pa je razplet vidno prizadel Špelo, ki je ob tem imela solzne oči.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BvccnUzl2Kx/{/instagram}
Ker komentarjem, čeprav izrazito pozitivnim, ni videti konca, sta se Špela in Gregor oglasila v živo na Instagramu. "Midva bi najraje rekla, da je vse skupaj teorija zarote. A žal ugotavljava, da enostavno ljudje niste glasovali. Zakaj? Zato ker je bil Grega res dober. Pustimo zdaj to, da je on moj fant. Znam biti objektivna. Če bi bil slab, bi rekla, Grega, sori, ni ti šlo. Nismo vsi za vse. Jaz tudi ne bom nikoli balerina. Vsi se zavedamo, da je Gregova točka bila zanimiva, da je pokazal velik napredek. Začel je z nule. Že najino plesno predznanje se razlikuje," je tam dejala Špela, ki meni, da je Gregor tako malo glasov dobil zato, ker je s strani žirije bil dobro ocenjen in so gledalci mislili, da je varen.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BvZiFDclmID/{/instagram}
"Na sredino se rado pozabi, na koncu se vse vrti okoli zadnjih dveh. Brez veze je iskati krivca v Pop TV, v sodnikih. Ne rabiva se nikomur smiliti. Nisva bolna, v redu živiva. Tja nisva šla iskati pomilovanja. Je pa treba naslednjič glasovati za tistega, ki ti je všeč. Ker po toči zvoniti je prepozno," še pravi Špela.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BvHt_Jgl5zx/{/instagram}
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta