Spice Girls se vračajo kot animirane superjunakinje

STA
24.03.2018 07:35

Novica o animiranem filmu z "začimbicami" je odjeknila ravno v času, ko so nekoliko potihnila zavajajoča namigovanja, da se bodo dekleta ponovno združila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vsaka od deklet bo v animirani različici lahko uporabila svojo posebno supermoč.
Reuters

Po poročanju specializiranega portala za film Variety so vse članice nekdaj zelo priljubljene dekliške skupine Spice Girls dovolile, da se liki, ustvarjeni po njihovi podobi, uporabijo v animiranem filmu o superjunakinjah. Vsaka od "začimbic", katerih moto je bil "girl power", bo v animirani različici lahko uporabila svojo posebno supermoč.
Skupino Spice Girls, ki je bila na vrhuncu v 90. letih, so sestavljale Victoria Beckham, znana kot Posh Spice, Melanie Brown (Scary Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice) in Geri Halliwell (Ginger Spice). Odrska imena članic skupine naj bi odražala njihovo osebnost, v risanki pa bodo izhodišče za oblikovanje supermoči.
Po informacijah Varietyja naj bi bil sicer projekt animiranega filma s Spice Girls ta hip v fazi novačenja potencialnih producentskih partnerjev, nekdanje članice skupine naj bi junakinjam tudi posodile svoje glasove.
Novica o animiranem filmu z "začimbicami" je odjeknila ravno v času, ko so nekoliko potihnila zavajajoča namigovanja, da se bodo dekleta ponovno združila.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta