Spolna delavka razkrila razlog, zakaj moški najpogosteje varajo svoje žene

D.Ži
31.01.2024 11:59

Prekaljena intimna spremljevalka meni, da ljudje pogosto živimo v prepričanju, da lahko s partnerjem delimo svoje najgloblje skrivnosti, kar pogosto ni res.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profesionalka meni, da lahko moški nekatere želje izpolnijo samo s spolnimi delavkami.
Profimedia

Ameriška spolna delavka Alice Little je razkrila, zakaj po njenem mnenju moški varajo ženske. Alice je zaposlena v legalnem bordelu Chicken Ranch v bližini Las Vegasa in meni, da je zaradi narave svojega dela usposobljena za razpravljanje o tej temi.

"Kot spolna delavka delam že skoraj 10 let in v tem času sem imela iskrene pogovore s številnimi moškimi. Mogoče sem bolj usposobljena kot večina ljudi na planetu, da govorim o tem, zakaj moški izdajo zaupanje svojih partneric," je povedala v intervjuju za Daily Star. Dodala je, da radi verjamemo, da je naš partner oseba, s katero lahko delimo svoje najgloblje skrivnosti in raziskujemo svoje spolne želje.

"Od svojih strank sem se naučila, da je to redkokdaj res," je dejala. Nadaljevala je, da moški radi raziskujejo določene fetiše, a jih je sram povedati svojim ženam. Meni, da je to največkrat razlog, da se odločijo za varanje.

"Moški lahko te želje izpolnijo s spolnimi delavkami in jih hkrati skrijejo pred ženami. Ključno je, da ljudje v romantičnih zvezah iskreno spregovorijo o svojih spolnih željah in ne obsojajo svojega partnerja, če mu je všeč kaj nenavadnega," pravi Alice.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta