Ta Čarlijev angelček ne želi več pred kamero. Kaj počne po upokojitvi

GR.G.
07.08.2019 10:23
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Zvezdnica Čarlijevih angelčkov, Nori na Mary, Vanilla Sky in Maska Cameron Diaz, že pet let ni posnela nobenega filma. Nazadnje je postavna plavolaska igrala v filmu Annie, ki je izšel leta 2014, v katerem je igrala vlogo Hannigan, s katero še zdaleč ni segala ob bok stari slavi. 
Če je bila v devetdesetih še ena najbolj iskanih igralk, je danes 46-letna igralka že večkrat namigovala, da je pred kamero ne bomo več videli, nato se je lani tudi uradno "upokojila", sedaj pa je v enem redkih intervjujev povedala, kaj je njena nova strast v življenju, piše Cosmopolitan. "Polovico svojega življenja sem dala javnosti. Čutim, da je čas, da si vzamem čas zase, zberem misli in se odločim, kako se želim 'vrniti' v svet. Če se bom za to odločila. Resnično ne pogrešam igralstva," je dejala. 
Tudi na Instagramu Diazova ni pretirano aktivna. Njena zadnja objava je bila čestitka Lucy Liu, ko je ta pred tremi meseci dobila zvezdo na hollywoodskem Pločniku slavnih. 

Angelski trio Lucy Liu, Cameron Diaz in Drew Barrymore.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta