Tako je pevka Roxette izvedela, da ima tumor. Pri 7-ih letih je v prometni nesreči izgubila sestro

D.Ži
11.12.2019 09:47

Marie Fredriksson je odšla. Za njo so bila mučna leta in težko slovo od poslušalcev, ko je spoznala, da telo njenemu nezlomljivemu duhu več ne sledi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Po sedemnajstih letih bitke z boleznijo je v ponedeljek umrla Marie Fredriksson, legendarna pevka švedskega pop dua Roxette. Težka leta so bila za njo. Vse se je začelo 11. septembra 2002, ko se je z možem Mikaelom Bolyosom vrnila s teka. Da se ne počuti dobro, je potarnala, nato pa nenadoma izgubila vid v desnem očesu, kar jo je prestrašilo. Hotela je do postelje, a je padla po kopalniških tleh in z glavo udarila ob umivalnik tako močno, da je doživela epileptični napad. Urgentno so jo prepeljali v bolnišnico s hudim pretresom možganov, dva dni kasneje so zdravniki v zadnjem delu njene glave odkrili tumor. Štiri ure je preživela na operacijski mizi, sledili so meseci kemoterapije in radioterapije.

Marie Fredriksson leta 2012.
Epa
Marie Fredriksson in Per Gessle, Roxette.
Alessandro Della Bella
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta