Tina Gorenjak osupnila s svojo zgodbo o hudi bitki z rakom

D.Ži
06.05.2019 07:11

Za nami najbolj čustvena oddaja Zvezde plešejo, kjer so se tekmovalci spomnili let, ki so jih najbolj zaznamovala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tina Gorenjak in Miha Vodičar sta gledalcem segla globoko v srce.
Pro Plus

Solze so tekle v potokih, ko se je nedeljo zvečer na Pop TV, po krajši prvomajski pavzi, vrnila oddaja Zvezde plešejo. V igri za veliki plesni globus je bilo še šest parov, oddajo pa je zaznamoval močan čustveni naboj, saj so tokrat rdeča nit bile njihove osebne zgodbe o letih, ki so jih najbolj zaznamovala. In nekateri so se pred kamerami odprli v neslutenih razsežnostih. 
{facebookpost}https://www.facebook.com/zvezdeplesejopop/videos/331890564138743/{/facebookpost}
Franko Bajc se je v mislih podal v leto 2016, ko se je soočil s svojimi strahovi in preživel nesrečo s kolesom ter pretres možganov, Špelo Grošelj je zaznamovalo leto 2002, ko je stopila na glasbeno pot kot članica Atomik Harmonik in nato še kot solo pevka, glasbena pot je v letu 1996  zaznamovala tudi Tanjo Žagar – postala je članica Foxy Teens in na tej poti spoznala tudi svojega partnerja, menedžerja Mikija Šarca, s katerim ima tudi sina Karla. Klara Lorger se je spomnila leta 2012, ko je spoznala svojega partnerja Draga. Najgloblje je v srca gledalcev segla igralka in izvrstna plesalka Tina Gorenjak, ki jo je leta 2014 pretresla novica, da ima raka na dojki. Zdravniki so ji takrat napovedali odstranitev obeh dojk in maternice, a se je, kljub odločnemu nasprotovanju zdravnikov in staršev, odločila, da bo bolezen zdravila na svoj način, z alternativnimi pristopi. In k sreči bila uspešna.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BxF9B9GhE7e/{/instagram}
Z Miho Vodičarjem sta njeno bitko z rakom odpelsala s showdanceom na pesem skupine Coldplay 'Fix you', za kar sta tudi dobila stoječe ovacije. "Zame je bil ta nastop kot luščenje tebe iz lupine. Igro si dala na stran in spoznali smo te kot zelo pogumno in senzibilno žensko. Zato se veselim tvojih prihodnjih nastopov, ker te bom dojemala čisto drugače," je povedala sodnica Nika Ambrožič Urbas, Katarina Venturini pa je vidno ganjena dodala: "V prejšnjih sezonah smo videli veliko dobrih točk sodobnih plesov, ampak ta je bila čez vse. Všeč mi je, da si se prepustila Mihi, teži, gravitaciji in usodi. To je bilo povsem izstopajoče. Bravo in hvala ti za to!" Svojo oceno je podal tudi Lado Bizovičar: "Točka primerna zgodbi, polna simbolike. Ne moremo biti čisto nepristranski, saj so to močne zgodbe in kdor je bil kdaj na onkološkem inštitutu, ve, da smo to točko začutili v celoti. Bravo." Kot zadnji je komentiral glavni sodnik Andrej Škufca: "Ta del tvojega življenja sta izražala jasno, gibi so bili tekoči in gladki. Tina, bila si zelo prepričljiva, saj si v plesu šla skozi strah, bolečino in na koncu zmagala. Res bravo, tole je bilo vrhunsko." Tina in Miha sta si priplesala kar 35 sodniških točk.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BxF84qZBcG0/{/instagram}
Ganljiva in navdihujoča je bila tudi zgodba Mihe Zupana, ki mu je  največji karierni met uspel leta 2007, za presenečenje pa je poskrbel tudi njegov nekdanji trener, ki je priletel iz Aten.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BxF32uJBS-n/{/instagram}
Večer se je zaključil s prvim plesnim dvobojem sezone. Z minuto plesa sta se morali pomeriti najslabše uvrščeni Špela Grošelj in Klara Lorger, ki je na koncu, skupaj s Jernejem Brenholcem, morala tekmovanje zapustiti.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BxF59wXB2VX/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta