Ukradla fotografije gole Paris Hilton, ni znano, kaj je z njimi naredila

GR.G.
07.05.2018 14:37

Tarči hekerke Bkhchadzhyanove sta bili še dve neidentificirani osebi, prav tako oče Paris Hilton ter njena sestra in menedžer.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Paytsar Bkhchadzhyan je hekerka, ki je na prehodu iz leta 2015 v 2016 ukradla fotografije gole Paris Hilton. Svoje intimne fotografije je imela Hiltonova spravljene na spletnem računu iCloud, do danes pa ni znano, kaj je hekerka z njimi storila. Je pa bogati dedinji povzročila tudi precejšnjo finančno škodo, in sicer v višini 120.000 dolarjev. 

Paris Hilton nima sreče s spletno varnostjo.
EPA

Dejanje je priznala, na kazen še čaka

Tarči Bkhchadzhyanove, ki ima dve leti starega sina z domnevnim armenijskim gangsterjem Sevakom Mesrobianom (trenutno je v zaporu), sta bili v obdobju dveh let še dve neidentificirani osebi, vdrla pa je tudi v račune očeta Paris Hilton ter v račune njene sestre in menedžerja. Sodišču je hekerka priznala, da je bila v otroštvu zasvojena z drogami, a se je udeležila rehabilitacijskega programa. Novembra lani je priznala dejanje, trenutno pa čaka na izrek sodbe.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta