V Beogradu razglasili najboljše glasbenike v regiji. To so zmagovalci ...

D.Ži
30.01.2019 15:20

Zgodila se je težko pričakovana Music Awards Ceremony, na kateri so slavili Jelena Rozga, Stjepan Hauser, Tony Cetinski in še mnogi drugi glasbeniki z območja nekdanje skupne države.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Bleščeča noč v beograjski Štark areni, kjer so podelili regionalne glasbene nagrade Music Awards Ceremony (MAC). Po rdeči preprogi se je v srbski prestolnici sprehodila prava armada zvezdniških imen iz Srbije, Makedonije, Črne gore, Srbije, Bosne in Hercegovine ter Hrvaške. Tam so bili Petar Grašo, pa Tonči Huljić z ženo Vjekoslavo in hčerko Hano, Massimo Savić z ženo Eni in hčerko Mirno, pa Tony in Dubravka Cetinski, Jelena Rozga in še mnogi drugi.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BtQDaLAB3aO/{/instagram}
Stjepan Hauser, sočelist Luke Šulića v 2cellos, je osvojil zlato nagrado MAC, Tony Cetinski pa je bil razglašen za najboljšega moškega izvajalca. V štiriurnem programu, ki so ga v živo prenašale največje regionalne televizijske hiše, arena pa je bila razprodana do zadnjega, je Tony obeležil z izvedbo remiks verzije hita 'General bez činova'. S spuščanjem s strehe dvorane v kristalni kocki je vse pustil brez besed. Med ženskami sta skupaj slavili Jelena Rozga in Aleksandra Radović.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BtGMvFHg1zV/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Petar Grašo in Željko Joksmiović sta slavila v kategoriji pesmi moških izvajalcev, pri ženskah pa spet Jelena Rozga in Aleksandra Radović. Ni ostalo neopaženo, da je šlo za prvo prireditev, kjer sta se skupaj v istem prostoru pojavila nekdaj zelo zaljubljena Hauser in Rozga. Na vprašanja o tem pevka ni želela odgovarjati.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BtMbb4vFncL/?utm_source=ig_embed{/instagram}
V kategoriji moderne dance glasbe so slavili Rasta in Magla band, Tropico in Leksington so postali najboljši pop izvajalci. Prejemniki raperske nagrade so Sennidah in skupina Who See, Bajaga in Parni valjak pa so najboljši rokerji. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bs52CjbAmGE/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Nagrado za koncert leta je osvojil Aca Lukas, potekal je prav v areni, ki je gostila podelitev. Najboljši etno šov je uspel Karolini Gočevi, Sanji Ilić in skupini Balkanika. Najboljše sodelovanje leta so zakuhali Jelena Karleuša, Aca Lukas, Emina Jahović in Željko Joksimović. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bs3VojkASsb/?utm_source=ig_embed{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BtPDw6_h7d3/?utm_source=ig_embed{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta