V Europarku Maribor veliko obiskovalcev

Klara Širovnik
22.08.2018 17:44
Mariborski Europark letos praznuje 18. rojstni dan. Lani jih je obiskalo 7,5 milijona ljudi. Upada število kupcev iz Hrvaške, narašča iz Avstrije.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Simona Mandl, menedžerka Europarka, in Petra Romih, vodja marketinga, sta ob 18. rojstnem dnevu spregovorili o lanskoletnih uspehih.
Sašo Bizjak
"Redno spremljamo trende na evropskem, svetovnem in slovenskem tržišču. Konkurenco je namreč treba preučiti, jo poznati in spoštovati,"
Simona Mandl

Poslušajo stranke in težijo k novostim

"Število gostov iz Hrvaške je v zadnjih letih upadlo, zato se bolj osredotočamo na goste iz Avstrije. Obisk tujcev je večji ob koncih tedna in takrat, ko je v sosednjih državah praznik,"
"Letos smo se posvetili tudi prenovam že obstoječih prodajaln. Prenovili smo prodajalno sOliver Junior in Zlatarno Celje,"

Treba je vračati lokalnemu okolju

"Kmalu bomo začeli tudi prenovo kletnega parkirišča, saj je na nekaterih delih asfalt zaradi velike obremenjenosti že potreben prenove,"
"Naša dolžnost je, da vračamo lokalnemu okolju, zato podpiramo številna društva, organizacije, zavode in posameznike. Sredstva od kolesarskega maratona smo letos namenili društvu UPornik, podprli pa smo tudi številne mestne prireditve, kot je Zlata lisica, Festival Lent, Noč raziskovalcev in druge,"

Tudi rojstnodnevno praznovanje

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta