(VEČER V ŽIVO) Na gostovanju Šimleše tudi zvočna kopel

Maja Furman Maja Furman
15.11.2023 13:00

Na Večeru v živo z Brunom Šimlešo, ki bo 23. novembra na Ptuju, nas bo z zvočno gong kopeljo razvajala virtuozinja na gongih in zvočnih posodah, Leonela Djakovič.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Leonela Djakovič
Osebni Arhiv

Frekvenca gongov je običajno zelo močna in v ljudeh sproža premike, spodbuja napredek in razvoj. Gong in zvočna kopel je priporočljiva, ko želimo narediti spremembo v življenju. Na nas lahko deluje tudi pomirjevalno in sprostilno.

Povzroči, da preidemo v meditativno stanje, kar je tudi ključno, saj zvočne vibracije v takem stanju delujejo na našo podzavest, kjer se nato dogajajo potrebne spremembe. Zvok gonga in zvočnih posod odpravlja napetosti in napake v našem telesu, uravnoveša levo in desno možgansko polovico, umirja ter balansira mentalno in čustveno telo, kar krepi in pospešuje moč samozdravljenja. Rečemo lahko, da z zvočno kopeljo prejemnika uglasimo s frekvencami zdravja in ravnovesja. Zvok potuje v globino telesa do vsake celice, kjer odstranjuje blokade in povzroča spremembe.

Zvočna kopel z gongi ima blagodejni učinek
Marija Miličevič

Leonela Djakovič 

Leonela  Djakovič je slovenska virtuozinja na gongih in zvočnih posodah. S svojimi meditativnimi zvočnimi kopelmi je bogatila tudi že nekatere naše Večere v živo. Njeno igranje je predano, intuitivno in zelo impresivno. Učinki pa izjemni, potrdili so jih tudi obiskovalci naših dogodkov.

Gost Bruno Šimleša na Ptuju
Arhiv Večera

Novo priložnost bo izjemna Ptujčanka, ki jo bogati duhovna globina, ponudila na novembrskem druženju v Dominikanskem samostanu. Z osrednjim gostom, Brunom Šimlešo, bosta ustvarila izjemen dogodek, ki bo navdihoval in celostno hramoniziral. Zato ga nikar ne zamudite. Podarite si ga kot svetlo popotnico v praznični čas.

Kupi vstopnico

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.