(VIDEO) Črnogorec z najdaljšo kito osupnil v X Factorju

Denis Živčec Denis Živčec
27.09.2017 07:29

Slavko Kalezić ne odneha zlahka...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Slavko je svojo kito vihtel na Evroviziji v Kijevu.
Eurovision.tv

Poznate ga. Slavko Kalezić, Črnogorec z najdaljšo kito, je svojo državo zastopal na Evroviziji v Kijevu. Kljub vihtenju svojega naglavnega okrasja, izrazito tetkasti koreografiji in nalezljivi skladbi se mu žal ni uspelo uvrstiti v veliki finale, a Slavka neuspeh ni potolkel. Zdaj je postal zvezda ameriškega šova X Factor.

31-letnik je zahtevno žirijo na avdiciji poskušal navdušiti s posnemanjem Beyonce. Izbral je skladbo End od Time. Louis Walsh, eden od žirantov, se ga je celo spomnil, saj je tudi sam maja gostoval v Kijevu, kjer je spremljal, prav tako neuspešnega pevca, Irca Brendana Murraya. Tam mu je Walsh tudi predlagal, naj poskusi z X Factorjem, češ da je dovolj zanimiv in karizmatičen.

{embed_youtube}https://youtu.be/kZIYf_1TpjQ{/embed_youtube}

Dvojica si je takrat izmenjala  telefonski številki, ob čemer je žirant Simon Cowell Louisa vprašal: "In? Si njegovo številko medtem že odblokiral?"

Slavkov nastop ga je pustil brez besed, precej bolj navdušen je bil ženski del žirije. Sharon Osbourne je dejala, da jo je pripravil do potenja, Nicole Scherzinger pa ga je označila za "divjaka".

Louis ga je pohvalil: "Tako drugačen si od vseh ostalih. Si odličen zabavljač in dober plesalec."

Žal pa Slavko ni najboljši pevec in njegova pot v X Factorju se je zaključila. Zdaj ga čaka še poskus v britanski različici.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta