(VIDEO) Drama s Severino: Sama si je postrigla lase in se dušila v polivinilu

D.Ži
15.04.2019 14:31

Hrvaška zvezdnica sredi vrtinca velikih življenjskih sprememb.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nov teden, nov Severinin spot. Tovarna Kojić zadnje mesece res deluje s polno paro. Točno opoldan je pevka na YouTubu objavila spot za pesem Daleko ti kuća. Izmed vseh pesmi z albuma, ki še niso doživele ekranizacije, je ta med najbolj težko pričakovanimi, predvsem zato, ker tokrat Severina v videospotu na metaforičen način prikazuje življenjske spremembe. Najprej žalost, potem osvobajajoče rezanje las. "Daleko ti kuća" je ena od 17 pesmi z novega albuma, ki imajo skupno na YouTubu že preko 220 milijonov ogledov.
{embed_youtube}https://youtu.be/uMx1720DaC0{/embed_youtube}
"Presrečna sem, ker je album v samo mesecu dni dosegel največjo poslušanost v regiji. Občinstvo si na koncertih želi slišati pesmi 'Kuma', 'Fatamorgana' in 'Popila', pesem 'Daleko ti kuća' pa imajo vsi zelo radi. Tudi jaz imam to pesem zelo rada. Napisal jo je Jala Brat, videospot pa je posnel Ljubba. Mislim, da vam bo zelo všeč," ob premieri spota pravi hrvaška zvezdnica.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta