(VIDEO) Inja Zalta je snemala z zvezdnikom priljubljene ameriške serije

D.Ži
25.09.2020 12:09

Preden je njeno bivanje in ustvarjanje v ZDA prekinila pandemija, je slovenska igralka gradila mednarodno filmsko kariero.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Če ste se pred njeno vrnitvijo v Slovenijo spraševali, kaj Inja Zalta na oni strani luže sploh počne, je lepa slovenska igralka zdaj skrivnost razkrila. Preden je pandemija koronavirusa prekinila njeno bivanje in ustvarjanje v ZDA, je namreč gradila filmsko kariero. Pred dnevi je izšel film Follow Me (z drugim naslovom No Escape), v katerem je vlogo Rusinje Mine odigrala prav naša Inja. V projektu ob njej eno od glavnih vlog igra Keegan Allen, ki se ga spomnimo iz priljubljene serije Ljubke lažnivke, v kateri je več sezon igral Tobyja Cavanaugha.


Nov film naj bi bil mešanica  grozljivke in trilerja, zgodba pa se vrti okoli skupine ljudi, spletnih vplivnežev, ki se v Rusijo odpravijo z željo po iskanju novih vsebin za svoje vloge. 

View this post on Instagram

Hey

A post shared by Inja Zalta 🌙🌿 (@zainja) on


Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta