(VIDEO) Kako je to mogoče? Helena izgleda še malo mlajše

D.Ži
27.09.2018 10:51

Po desetih letih premora neuničljiva Helena Blagne spet napada Halo Tivoli.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Kar bo, pa bo," pravi danes Helena Blagne.
Youtube

Vedno znova ji uspe. In res je kot vino. Vsako leto še malo boljša, žlahtnejša in mladostnejša. Kar koli že zadnje mesece počne s svojim življenjem, ji očitno prija. 
Helena Blagne se te dni spet vrača na glasbeno prizorišče. S skladbo "Kar bo, pa bo" najavlja svoj veliki povratek v Halo Tivoli, 8. decembra,  po desetih letih premora. Dodala ji je tudi spot, ki ga je posnela na Gorenjskem, pri slapu Peričnik ter v naravnem rezervatu Zelenci blizu Kranjske Gore.
{embed_youtube}https://youtu.be/8aPGryhH3Hk{/embed_youtube}
Dobro ji gre. "Ti boš vedno prvi" je v zgolj nekaj mesecih dni postala ena največjih Heleninih uspešnic. Nova skladba govori o večnem upanju in je zgodba o tem, da se je včasih vredno prepustiti usodi.  "V življenju sem si velikokrat rekla, kar bo, pa bo. In čeprav potiho vedno sledim svoji začrtani poti, nikoli ne delam nečesa na silo. Enako je bilo, ko sem se popolnoma spontano odločila za krajši premor in čakala na prave skladbe, novo svežino in nekaj, kar mi bo dalo tisto iskrico, ko bom spet s polnim zagonom svojim poslušalcem postregla z novimi skladbami," pravi Helena.
Glasbo je tako, kot pri singlu Ti boš vedno prvi, prispeval Raay, avtor besedila je Rok Lunaček, producirana pa je skladba s strani ekipe Raay Music z Raayem in Krešimirjem Tomcem, pod spot pa se znova podpisuje Karo produkcija, za katero stoji nadarjeni Niko Karo

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta