(VIDEO) Kdo bo slekel vročo pevko Nino, ki je spot posnela v Mariboru?

D.Ži
30.06.2020 12:50

Nina Donelli, tako kot številni drugi glasbeniki, čaka na priložnost, da lahko svojo novo skladbo odpoje pred živo publiko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Youtube

Kdo me bo slekel? To je vprašanje, s katerim se v svoji novi skladbi ukvarja Nina Donelli. Seksapilna glasbenica se bo ponovno  predstavila na največjem regionalnem glasbenem festivalu CMC. V kolikor bo ta seveda sploh ugledal luč sveta. 
"Pesem Ima da te nema je moderna, živahna, poletna ... Morda malo drugačna od mojih pesmi do sedaj ampak menim, da bo predvsem mlajšim poslušalcem zelo všeč. Zdi se mi, da je tudi najbolj klubska od mojih pesmi. Videospot smo zato posneli v diskoteki, moram pa priznati, da sem si osebno tematiko videa zamislila drugače, ampak sem se morala prilagoditi razmeram ... No končni rezultat mi je, kljub nevšečnostim, zelo všeč," je o novi pesmi povedala mlada pevka.
{embed_youtube}https://youtu.be/DsRO_zbKiH0{/embed_youtube}
Glasbeniki so sicer zaradi situacije z virusom Covid -19 v precej težki situaciji in Nina še ne ve kdaj bo novo pesem lahko predstavila publiki v živo. "Vajeni smo, da pravi odziv na pesem vidimo oziroma občutimo v živo. Trenutno pa je še zelo težko napovedati kdaj bom pesem prvič lahko zapela v živo pred gledalci. Če ne prej, bom pesem pred publiko odpela septembra na tradicionalnem CMC festivalu, ki se je letos premaknil iz začetka poletja na začetek jeseni. No upam, da bo nov datum ostal, ali bo lahko prisotna več tisoč glava množica, kot je to ponavadi pa si tudi organizatorji še ne upajo napovedati. Iskreno upam, da bo mogoče nastopit pred publiko, saj je to res posebno doživetje ... Prepričana sem, da vsem glasbenikom manjkajo nastopi in predvsem publika. Pa tudi življenje sedaj teče drugače, moji vikendi so zdaj čisto neobičajni in zelo pogrešam oder, druženje s publiko in oboževalci, to energijo, občutek, ko stopiš pred množico ljudi," pravi Nina. In kdaj bo zares pokazala več gole kože zaradi vročine? "Kratkoročne načrte sem opustila, načrtovan dopust v tujini sem morala prestavit na neznan datum in proste dni, ki jih bo letošnje poletje morda malo več, bom izkoristila na slovenski obali," odvrne.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta