(VIDEO) Ljubica iz Štajerske v vročem posnetku s fantom Špele Grošelj

D.Ži
31.05.2019 10:41

Atmosfera za zgoret. Mišičasti Gregor Kirsch in nekdanja tekmovalka šova Znan obraz ima svoj glas.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ljubica si v novem spotu daje duška.
Youtube

Vreme morda še ni zelo vroče in seksi, povsem drugačno vzdušje pa te dni vlada na Youtubu, kjer je prava mala senzacija videospot za skladbo Atmosfera, ki jo je posnela skupina Zaka' pa ne. In ne, ne gre za povsem običajen spot. Glavna zvezda je njihova pevka Ljubica Špurej Jazbinšek, simpatična Savinjčanka, ki se je spomnimo tudi iz šova Znan obraz ima svoj glas. Tokrat se je povsem vživela v balkanske ritme in nekateri so jo že oklicali za slovensko različico Jelene Rozga.
{embed_youtube}https://youtu.be/U1SmNuPhPgw{/embed_youtube}
Ni pa Ljubica edini znani obraz. V spotu vidimo tudi mišičastega Gregorja Kirscha, fanta Špele Grošelj, ki smo ga krajši čas lahko spremljali tudi v minulem popovem šovu Zvezde plešejo. Spot Atmosfera je že tri dni med najbolj vročimi in iskanimi slovenskimi posnetki na Youtubu, do zdaj si ga je ogledalo že več kot 35.200 ljudi, ki so nad Ljubico v novi pikantni podobi več kot navdušeni. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta