(VIDEO) Naslednjič z več občutka: Hauser užival s seksi pianistko

D.Ži
11.10.2017 14:12

Jelena Rozga je preteklost ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sveže samski Stjepan Hauser in vroča Lola Astanova.
Instagram

Življenje gre naprej, četudi so spomini na razpad medijsko vsestransko oblegane zveze s hrvaško pevsko zvezdnico Jeleno Rozgo še zelo sveži. Ali je Stjepan Hauser, sočelist Luke Šulića v 2Cellos, že pripravljen na novo avanturo, ne vemo, je pa na svojem Instagramu delil posnetek, na katerem ga vidimo v družbi Lole Astanove, ki velja za eno najbolj seksi pianistk na svetu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BZoYsorlguu/{/instagram}
"Je še kaj lepšega in bolj romantičnega od te melodije," je napisal Hauser ob posnetku, na katerem vidno uživa v družbi lepe Uzbekistanke, znane po svojih interpretacijah največjih mojstrov klasične glasbe.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BZ33icWFMIw/?taken-by=lolaastanova{/instagram}
Lola, poleg izjemnega glasbenega talenta, pozornost privlači tudi s svojo čutnostjo, atraktivnostjo in izzivalnimi oblačili. Tudi sama je posnetek skupnega igranja delila s svojimi 200-tisočimi spletnimi sledilci. "To je prvič, da igrava skupaj, obljubljam, da bova drugič to počela z več občutka," je napisala glasbenica, ki tudi sama piše skladbe in je zadnje čase še posebej priljubljena v ZDA.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BZJqWZvFT3x/?taken-by=lolaastanova{/instagram}

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta