(VIDEO) Po težki bitki z mamili stopila na oder grammyjev in se še pred petjem razjokala

D.Ži
27.01.2020 09:55

Težki meseci so za njo, a si je priljubljena pevka z iskrenostjo prislužila dolg aplavz.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Težki, čustveni trenutki. Demi Lovato se je prvič, kar se je leta 2018 predozirala z mamili, vrnila na oder. In to grammyjevski. Zvezdnica, ki je zaradi odvisnosti pristala v bolnišnici in nato še na dolgotrajnem zdravljenju, je zapela skladbo Anyone. Stopila je za mikrofon, zaslišala se je glasba, ona pa je začela jokati. Nato se je obrnila k pianistu in mu nakazala, naj začne znova. Pesem ji je nato uspelo odpeti v celoti. Prislužila si je dolg aplavz gledalcev, od katerih so nekateri navdušeno ploskali celo stoje. 
{embed_youtube}https://youtu.be/Glo6mbDWLd4{/embed_youtube}
Pred prireditvijo je Demi povedala, da besedilo pesmi razkriva njeno duševno stanje pred predoziranjem. Njena odvisnost traja dolgo in sega celo v čas njenega otroštva, ko je blestela v izdelkih produkcije Disney. Priznala je, da je kokain prvič poskusila pri 17-ih letih. Pred predoziranjem je bila trezna šest let. Ko je objavila pesem Sober, je priznala, da je spet zabredla.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta