(VIDEO) Posnetek pevke iz Slovenije je v dveh tednih zbral že 22 milijonov ogledov

D.Ži
05.09.2019 10:41

Komad, ki je očitno postal uspešnica tega poletja. In kliki še rastejo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

"Ti trije so poslali estrado na letni dopust," je le eden od neštetih navdušenih komentarjev, ki se zadnje dni na YouTubu nabirajo pod spotom, ki so ga skupaj ustvarili Jala Brat, Buba Corelli in Senidah. Zdi se, da je vse, česar se zadnje čase dotakne pevka, v katero smo se Slovenci zaljubili že, ko je pela pri zasedbi Muff, obsojeno na uspeh. 
{embed_youtube}https://youtu.be/oZQQhOyqeTQ{/embed_youtube}
Gre za spot, ki so ga posneli za komad Kamikaza, ki je na območju nekdanje skupne države postal prava uspešnica, v nekaj več kot dveh tednih pa je zbral že 22 milijonov ogledov. "Zaradi glasu te ženske sem pesem poslušala neštetokrat," piše ena od poslušalk. "V spot so vložili 3 evre in to, da so sebi plačali internet," je še eden od komentarjev. Sicer pa lahko pod spotom preberemo tudi: "Ta trio je trio iz sanj, Senidah pa kapljica vode v puščavi", "Dokaz, da spot za pesem ni neobhodno potreben" in "Senidah, oči moje lepe, oženil bi te vsak dan do groba".
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta