(VIDEO) Šokantni preobrat: 6Packov odziv na popisane plakate

D.Ži
14.09.2018 12:01

Verjeti ni mogel svojim očem, ko je videl, da se je nekdo z barvo lotil plakatov, ki napovedujejo njegovo rojstnodnevno zabavo, a je zdaj priljubljeni reper poskrbel, da je incident dobil smisel.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
6Pack Čukur ima za umetnika sporočilo ... 
Facebook

Resnejši kot smo ga običajno vajeni, je pred kamero stopil 6Pack Čukur. Ne gre spregledati, da je za njim kakšna neprespana noč. Toliko vsega se je zgodilo. Priprave na 28. september, ko bo v Niagari, legendarnem mariborskem klubu ob Dravi, praznoval svoji štirideset let, so v polnem teku. A vse po planu ni šlo. Opazni črni plakati s provokativnim napisom "Niagara je zaprta“, ki se pred njegovimi zabavami že tradicionalno pojavijo po Mariboru, so nekomu očitno postali umetniški navdih. Čez noč se jih je z barvo v razpršilu lotil neznani umetnik. Če odmislimo vandalizem, se je zadeve pravzaprav lotil celo zelo estetsko. Črnino plakata so zapolnile eksotične rožice in napis, da je Niagara "jungla“. Kar koli naj bi to že pomenilo.
{embed_youtube}https://youtu.be/xeSM61sqrtQ{/embed_youtube}
6Pack se je sprva odzval le na kratko in ni skrival razočaranja, kot tudi vodstvo lokala ne, a je incident očitno dobro predelal. V svojem slogu je v rožicah in džungli našel navdih. Kot kaže, bo bizaren grafit zdaj dobil celo smisel.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta