(VIDEO) Špela Grošelj povsem iz sebe: Fant ji je lagal

D.Ži
04.03.2019 09:49

Dan, ko je priljubljena pevka in voditeljica izvedela šokantno resnico.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Napeto bo in težko je napovedati, kako se bo vse skupaj razpletlo. Je njuna zveza dovolj trdna, da bo prenesla veliko mero tekmovalnosti? Špela Grošelj in njen Gregor Poljanec - Kirsch bosta plesala v tretji sezoni Popovega šova Zvezde plešejo. A ne skupaj. Tekmovala bosta drug proti drugemu. Ona bo plesala z Miho Peratom, on pa z Martino Plohl. Na spletu je med tem pristal posnetek, ki prikazuje trenutek, ko je Gregor Špeli povedal, da je tudi on sprejet v oddajo.
{facebookpost}https://www.facebook.com/zvezdeplesejopop/videos/236079867347174/{/facebookpost} 
Gregor in Špela veljata za enega najbolj odmevnih instagramovskih parov, saj svoje življenje razkrivata na družbenem omrežju in svojim oboževalcem ponujata zabaven vpogled v njuno partnerstvo. Tako da ni naključje, da se je Gregor odločil, da bo tudi to novico Špeli povedal pred kamero. Ko je prišel domov, je Špelo povabil pred kamero in ji povedal, da je sprejet v Zvezde plešejo. Špela je bila v šoku, da ji je cel dan lagal, a zelo vesela, da se bosta oba vrtela po plesnem parketu.
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta