(VIDEO) Spletna vplivnica na Hrvaškem jedla najdražji burek na svetu: "Uganili ste, kje ..."

ZaB
18.08.2024 12:18

Objava Hrvatice ima že več kot pol milijona ogledov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Dvajset evrov za tri zvitke bureka. Objava Lade Kušec Deči na omrežju TikTok ima že okoli 600 tisoč ogledov, Hrvatica pa pravi, da burek sicer ni bil slab, a da nakupa nikakor ne bi ponovila. 

"Peljem vas na verjetno najdražji burek na svetu. Uganili ste, v Dubrovniku, enem od najdražjih mest na območju nekdanje Jugoslavije," je pojasnila spletna vplivnica. 

@s.lada.k

Idem u dubai na burek

♬ Dubai - Tea Tairovic

Izbrala je sirnega, s špinačo in teletino, pričakovala prevaro, "turist scam", in bila presenečena, da so bili celo zelo okusni, je objavila. Kljub temu pa se bo naslednjič raje najedla tam, "kjer lahko burek dobim za dva evra".

Zaradi pretirane cene je prodajalcem dala oceno 3 od 10, za podjetnost pa 100 od 10. Češ, ni čudno, da so poslovalnico odprli tudi v Dubaju. 

"Davek na norce"; "20 evrov za burek na Balkanu, temu v Ameriki rečemo prevara"; "To je pita, ne burek"; "Trije bureki za 20 evrov, to je 'scam'"; "Raje bi ta denar dala za gorivo do Bosne in se za manj denarja najedla kot človek", je le nekaj komentarjev pod njeno objavo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta