(VIDEO) Srhljivo resničen tekst: Tako zveni Čukurjeva #Instabejb

Denis Živčec Denis Živčec
02.10.2017 11:34
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tine Kušar

Po pompozni zabavi v mariborski Niagari, kjer je 6Pack Čukur premierno predstavil svoj novi, morda najodmevnejši komad #Instabejb, je v Mariboru živeči Velenjčan zdaj skladbo poslal še med svoje poslušalce. "V besedilu govorim o blišču in bedi socialnih omrežij oziroma Instagramu, kjer smo vsi obdani s filtri in želji po popolni fotki. Govori o pretiravanju, a hkrati o nekem delu našega življenja, ki zna biti kdaj tudi koristen. Želel sem sporočiti, da so lahko socialna omrežja zelo koristna ob njihovi pametni uporabi," pravi 6Pack.

{embed_youtube}https://youtu.be/fmvuAkjUVNU{/embed_youtube}

Avtor glasbe je Teodor Amanović Toš, dolgoletni prijatelj in soustvarjalec Čukurjevih skladb. "Tudi tokrat sva s Tošem iskala nekaj modernega in drugačnega,"  je povedal najbolj ritmičen keramičar v državi in še dodal: "Ideja za novo pesem je prišla povsem spontano, saj tudi sam uporabljam priljubljeno aplikacijo."

Videospot je režiral Brane Lobnik brez vnaprej dogovorjenega scenarija. 6pack Čukur je z ekipo izbral tri glavne igralke, priljubljene slovenske uporabnice Instagrama, Sindiano Jonex, Fionci in Ano Cepec. Dekleta so sama soustvarjala zgodbo videa s svojim osebnim pristopom do fotografiranja in nato objavljanja na družabna omrežja. "Želeli smo predstaviti ozadje ustvarjanja popolnih fotografij in življenje oseb, ki živijo za to," je povedal Lobnik, ki je bil presenečen nad tem, koliko truda uporabniki vložijo v svoje objave.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta